Coconut Flour Chocolate Cake


    Συστατικά


    1 1/4 της κούπας πουρέ μπανάνας (περίπου 3 μεσαίες ώριμες μπανάνες, πουρέ)

    1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

    1/4 της κουπας κακαο*


το κακάο μπορείτε να το διαλύσετε σε ένα ποτήρι νερο για να το τοποθετήσετε στο μίγμα σας για να βγει πιο υγρο το κεικ σας 

    1 κουταλια λαδι καρυδας 

    1/2 της κούπας μέλι 

    2 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου

    2/3 της κούπας αλεύρι καρύδας

    3/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα *

    1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

    1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

    1/2 της κούπας κουβερτούρα 


Οδηγίες


Προθερμάνετε το φούρνο στους 250βαθμούς.

Στο μπολ ενός ηλεκτρικού μίξερ, βάλτε τις μπανάνες, την βανίλια το μέλι και το λάδι καρύδας.

Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστεί καλά, να γίνει απαλό και κρεμώδες.

Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν. 

Με το μίξερ σε μέτρια-χαμηλή ταχύτητα, προσθέστε αλεύρι καρύδας, το κακάο την μαγειρική σόδα, κανέλα και αλάτι. ανακατέψτε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τέλος προσθέστε τα κομμάτια της κουβερτούρας.

Ψήστε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.

Καλή σας απόλαυση


 









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις