Το τέλειο και ελαφρύ βραδυνό


Υλικά

1 γλυκοπατάτα
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Λίγο κατσικίσιο τυρί
Μάυρα φασόλια (κονσέρβας) 100γρ 
καλαμπόκι 100γρ 
πάπρικα
άλλα Μπαχαρικά της επιλογή σου
Άνιθος ή Μαιντανός για γαρνιτούρα



Εκτέλεση
Ψήστε την πατάτα αφού τις κάνεiς τρύπες γύρω γύρω και αφήστε την να ψηθει για 50-60 λεπτά
Απλώστε τα φιλέτα σε ένα ταψί σε λαδόκολλα, πασπαλίστε με αλάτι και μπαχαρικά και ψήστε τα.
Κόψε την πατάτα στην μέση και  άδειάστε λίγο από το περιεχόμενο της πατάτας σε ένα μπωλ και διατηρείσε την υπόλοιπη σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται.
Ανακατέψτε την πατάτα με το κοτόπουλο , το γιαούρτι,τα φασόλια το καλαμπόκι, το τυρί και τα μπαχαρικά της προτίμησής σας, μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα.

Γεμίστε την πατάτα και καλή σου απόλαυση!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις