To backstage των συνταγών μου!

To backstage των συνταγών! 







Πριν φτάσουμε όμως στο κλικ κάθε πιάτου, η προετοιμασία είναι μεγάλη και πολλές φορές απαιτητική. 
Να σκεφτώ τη συνταγή, να ψωνίσω τα υλικά και ότι μπορεί να χρειαστεί από σκεύη και διακοσμητικά για να στήσω το πιάτο μου! 
Ψωνίζω λοιπόν τις πρώτες ύλες και τα συστατικά των συνταγών μου κατά κύριο λόγο από το ηλεκτρονικό κατάστημα filofron, και όταν θέλω κάποιο ιδιαίτερο υλικό, πάω σε κάποιο παντοπωλείο ή delicatessen. 
Το όνομα του ηλεκτρονικού καταστήματος filofron προέρχεται από την λέξη Φιλόφρων που σημαίνει ο περιποιητικός, εκείνος που φροντίζει (φρονεί) τους αγαπημένους (φίλους),  ο ευμενώς διατεθειμένος.Η λέξη φιλόφρων, εσωκλειει τη φροντίδα, αποπνέει τον αέρα της φιλοξενίας, τιμά τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις. 


Στο filofron θα βρεις από τα καταπληκτικά προϊόντα που οι Έλληνες παραγωγοί φτιάχνουν,από όλη την Ελλάδα και έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ! 

Καταρχήν βρίσκεις τα προιόντα “του ντουλαπιού” όπου εκεί υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από ελληνικά

ζυμαρικά ,όσπρια ,ρύζι ,παξιμαδάκια ,διάφορα είδη αλευριού,μαρμελάδων,ξηρών καρπών,ελαιόλαδου,διάφορα είδη σάλτσας, όλα από από Έλληνες παραγωγούς.
Στην συνέχεια η κατηγορία ¨Νοστίμεψέ Το!” ¨έχει όλα εκείνα τα μαγειρικά μείγματα ,διάφορα είδη αλατιού ,πιπεριού και μπαχαρικών ώστε να τα χρησιμοποιήσεις στις μαγειρικές σου δημιουργίες και να απογειώσουν γευστικά το πιάτο σου.
Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να πάρεις και κρασί για να συνοδεύσεις το lunch ή dinner σου,και να φτίαξεις τέλεια καλάθια δώρου με διάφορα προιόντα για να τα προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!


Αξίζει να ρίξεις μια ματιά ! https://filofron.com/el/

https://www.instagram.com/filofroncom_edeli/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις